Projekti

Projekti u kojima sudjeluje naša škola

Erasmus+ projekt: Jačanje poduzetničkih kompetencija u agroturizmu

U provedbi je još jedan Erasmus+ projekt Srednje poljoprivredne i tehničke škole...

Saznajte više

Erasmus+: Projekt: A.V.A.T.A.R.

A.V.A.T.A.R.  - Agricultural, Veterinary and Agrotourism Training  According Rural

BROJ PROJEKTA: 2017-1-HR01-KA102-035139

Saznajte više

Održiva uporaba pesticida

Temeljem Zakona o održivoj uporabi pesticida i Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida, Srednja poljoprivredna i tehnička škola je, ovlaštena je za provedbu izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni pesticida.

Saznajte više

Erasmus+: Zelena Irska za zelenu Neretvu

Srednja poljoprivredna i tehnička škola nastavlja dobru tradiciju povlačenja sredstava iz EU fondova, ovoga puta iz programa ERASMUS +

Projektom pod nazivom "ZELENA IRSKA ZA ZELENU NERETVU" osvojili smo sredstva u iznosu od 37.654,00 EUR za provođenje planiranih projektnih aktivnosti mobilnosti učenika i nastavnika. Ovaj projekt je ostvaren uz financijsku potporu Europske komisije.

Pratite nas i na Fb-u... https://www.facebook.com/groups/1696915430600424/

Agencija za mobilnost i programe EUERASMUS+

Saznajte više

IPA projekt: Going Global with GAP Local

Naziv projekta: Going Global with G.A.P. Local

IPA Komponenta IV – Razvoj ljudskih potencijala  - Program Europske Unije za Hrvatsku; Grant shema  “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada / gospodarstva; Naziv projekta: Dobra lokalna poljoprivredna praksa pomaže globalnom cilju.

Saznajte više

CARDS 2003: Uspostava agrokemijskog laboratorija

Program CARDS (Community Assistence for Reconstruction, Development and Stabilisation) u prijevodu znači Pomoć Zajednice u obnovi, razvoju i stabilizaciji. Ono predstavlja program tehničko-financijske pomoći Europske unije. Upravljanje Projektima u Hrvatskoj obavlja Delegacija Europske komisije u Republici Hrvatskoj. Pomoć se dodjeljuje za unaprijed isplanirane i razrađene projekte a na temelju natječajne procedure Europske komisije.

Saznajte više